Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
English
Din pålitelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Forskjellen mellom PP non-woven stoff og PET non-woven stoff

PP er polypropylenråmateriale, det vil si polypropylenfiber, som tilhører tynt ikke-vevet stoff; PET er et nytt polyesterråmateriale, det vil si polyesterfiber, uten tilsetningsstoffer i hele produksjonsprosessen, det er et veldig godt miljøvernprodukt og tilhører tykt ikke-vevet stoff. 

2n

Sammenligning av (PP) polypropylen ikke-vevd stoff og (PET) polyester non-woven stoff: 

1PP-råvarer er billige og PET-råvarer er dyre. Avfallet av PP kan returneres til ovnen for gjenbruk, og avfallet av PET kan ikke returneres til ovnen, så kostnaden for PP er litt lavere.

2. Høytemperaturmotstanden til PP er ca. 200 grader, mens den for PET er ca. 290 grader. PET er mer motstandsdyktig mot høye temperaturer enn PP.

3. Ikke-vevd utskrift, varmeoverføringseffekt, samme bredde PP krymper mer, PET krymper mindre, effekten er bedre, PET er mer økonomisk og sløsing.

4. Spenning, spenning, bæreevne, samme gramvekt, PET er større enn PP-strekkkraft, spenning, bæreevne. 65 gram PET tilsvarer trekkkraften, spenningen og bæreevnen til 80 gram PP.

5. Fra et miljøvernperspektiv er PP dopet med PP-avfall, og PET er helt nye polyesterspon. PET er mer miljøvennlig og hygienisk enn PP.

Vær så snill gå
oss a
melding
Hjem
Produkter
E-post
Kontakt