Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
English
Din pålitelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Forskjellen mellom ultrasoniske ikke-vevde poser og vanlige non-woven-poser

Ultrasonic non-woven bag er en miljøvennlig non-woven bag sveiset av ultralyd non-woven stoff sveisemaskin. Dens største funksjon er at den ikke har noen tråder på kroppen, noe som er foretrukket av tusenvis av forbrukere. Uansett hva slags stil du har, hva er da forskjellen mellom ultrasoniske non-woven-vesker og vanlige non-woven-vesker, og hvilken er bedre?

1. Ultralydprosessen er mye mer delikat enn sømmen. Siden kant- og hjørnelinjene genereres automatisk av maskinen i henhold til formen, er spesifikasjonene relativt ensartede, og det vil ikke være ødelagte skjøter og skjeve sømmer.

2. Graden av mekanisering av ultrasoniske ikke-vevde poser er høyere enn for sying, feilraten er lavere enn for sying, og administrasjonskostnadene og de skjulte kostnadene for arbeidere er lavere.

3. Ved masseproduksjon når mengden mer enn 50,000 XNUMX, produksjonskostnadene er mye lavere enn kostnaden for søm, og produksjonshastigheten er høyere enn sømhastigheten.

4. Non-woven poser produsert av ultralydteknologi, håndvesker og bagsidelinjer kan presses med mønstre av former. Mønstrene er rike på varianter, og produktene er high-end og vakre. 

5. The printing adopts automatic screen printing or flexo printing, non-woven roll-to-roll printing, and the printing error is less than 3 mm, which is very different from manual screen printing. The multi-color registration is accurate, avoiding the deviation of manual printing position. Large shift, uneven inking and many other defects. Sixth, the ultrasonic welding handle, that is, the handle and the belt. Compared with seam, it is hot and uniform, beautiful, and weighs heavy. For the same fabric, our Trodat bag-making test results show that the weight is significantly higher than sewing back-and-forth stitches, cross-cuts, etc.


Hva er en ikke-vevd ultralydpose?

Ultrasoniske ikke-vevde vesker, jeg tror alle ofte har sett dem. Ser du på hele vesken, finner du ikke en eneste tråd i det hele tatt, og hele vesken er dekket med spor etter å være undertrykt av maskinen, og stilene er forskjellige. Den er laget av ultralyds ikke-vevde stoffer. Ultrasoniske ikke-vevde poser sveiset med tøysveisemaskin.


Arbeidsprinsippet til ultralydsveisemaskinen for ikke-vevd stoffer å bruke høyfrekvent oscillasjon for å overføre lydbølgen til sveiseoverflaten til arbeidsstykket ved hjelp av sveisehodet, og øyeblikkelig gni molekylene til arbeidsstykket for å nå smeltepunktet til plasten, for å fullføre den raske oppløsningen av arbeidsstykket. solid materiale og fullfør sveisingen. Styrken til skjøten er nær styrken til et helt stykke kontinuerlig materiale. Så lenge skjøteflaten til produktet er designet for å matche, er det absolutt ingen problemer med fullstendig tetting. 

Sammenlignet med den tradisjonelle trådsømmen av nål, har den følgende fordeler:

1 Ved bruk av ultralydsveising, ikke behov for nåler og tråder, og problemer med hyppige nål- og trådskift, er det ingen ødelagte skjøter eller til og med ødelagte nåler av tradisjonell trådsøm, og den kan også brukes til tekstiler. Lag et pent delvis kutt og forsegl. Sømmen spiller også en rolle i dekorasjonen. Den har sterk vedheft, kan oppnå vanntett effekt, klar preging, og overflaten har en tredimensjonal relieffeffekt. Arbeidshastigheten er rask, produkteffekten er bedre, og kvaliteten er garantert.

2. Ved å bruke ultralyd og spesialstålhjulsbehandling vil den forseglede kanten ikke sprekke, vil ikke skade kanten av stoffet, og det er ingen burr eller krøllingsfenomen.

3. Ingen forvarming er nødvendig under produksjonen, og den kan brukes kontinuerlig.

4. Den er enkel å betjene, og den er ikke mye forskjellig fra den tradisjonelle symaskindriftsmetoden. Vanlige syarbeidere kan betjene den.

5. Lav pris, 5 til 6 ganger raskere enn tradisjonelle maskiner, og høy effektivitet.

Vær så snill gå
oss a
melding
Hjem
Produkter
E-post
Kontakt