Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
English
Din pålitelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Hva er forskjellene mellom lerretsposer og ikke-vevde vesker

Først den materielle forskjellen

Materialet til ikke-vevd pose er ikke-vevd stoff, også kjent som ikke-vevd stoff. Den er sammensatt av retningsbestemte eller tilfeldige fibre. Det er en ny generasjon miljøvennlige materialer. Spennende, fargerik, rimelig, resirkulerbar og så videre. For eksempel brukes polypropylen (pp-materiale) pellets som råmateriale, og produseres ved en kontinuerlig ett-trinns metode med høytemperatursmelting, spinning, legging og varmpressing og opprulling. Det kalles tøy på grunn av dets utseende og visse egenskaper.

Materialet i lerretsvesken er canvas, som er et tykkere bomullsstoff eller linstoff. Oppkalt etter sin opprinnelige bruk for seil. Vanligvis brukes vanlig vev, en liten mengde kypertvev brukes, og flertrådetråder brukes til varp- og veftgarn. Lerret er vanligvis delt inn i to kategorier: grovt lerret og fint lerret. Grovt lerret, også kjent som presenning, har god vanntett ytelse og brukes til å dekke biltransport og åpne varehus, samt telt i naturen. Fint lerret brukes til å lage arbeidsbeskyttelsesklær og dets forsyninger. Etter farging eller trykking kan den også brukes som skomateriale, bagasjestoff, veske, ryggsekk, duk, duk og så videre. I tillegg kommer gummilerret, skjermingsduk for brann- og strålevern, og lerret for papirmaskiner.

9-1

For det andre, forskjellen i levetid

Materialet til den ikke-vevde posen er polypropylen, som kan vaskes gjentatte ganger, og levetiden er relativt kortere enn lerretsposens. Lerretsmaterialet til lerretsposen er bomull eller lin, som kan vaskes gjentatte ganger og har relativt lang levetid.


Prisforskjell

Gjennomsnittsprisen på ikke-vevde poser er omtrent 1 yuan; prisen på lerretsposer er dyrere, med en gjennomsnittspris på mer enn 5 yuan per pose.

9-2

Derfor, i lys av forskjellene ovenfor, er ikke-vevde poser relativt billigere, og lerretsposer tar lengre tid å bruke, men reklameeffekten som produseres av valget av lerretsposer eller ikke-vevde poser er den samme, forskjellen Det er ingenting mer enn lengden på tid, så hvilket materiale du velger for å tilpasse reklameposen avhenger av den økonomiske styrken til din bedrift og reklameeffekten du ønsker å produsere.

Vær så snill gå
oss a
melding
Hjem
Produkter
E-post
Kontakt